Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yalancı Yarim (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/)
-   -   Yalancı Yarim 13.Bölüm Özeti (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/66035-yalanci-yarim-13-bolum-ozeti.html)

Syst3m 25 July 2009 13:47

Yalancı Yarim 13.Bölüm Özeti
 
Vahi Bey’in kurtarıcısı olarak gözüne giren mali danışman Bora[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tarık Tekelioğlu ve Tekbank hakkında yalan yanlış bilgilerle gelip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Vahi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Naz ve Ümit’i umutlandırmaya devam eder.
Vahi Bey’in evinde yaprak dökümü başlamıştır. Nakit para ihtiyacı nedeniyle arabalarını satmak zorunda kalır. Bu durumda Tarık’ın da yapacak bir işi kalmayacağı için işten ayrılması gerekmektedir. Cevat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sami ve Suna[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şoför Tarık’ın bankacı Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenir. Bu durumlar karşısında Tarık ne yapacaktır?
Alevin sarmaya yüz tuttuğu bir başka cephe de Sadri ve Ayşe cephesidir.
İtalya’da işler iyice arap saçına dönmüş vaziyettedir. Adı kayıplara karışan Alfonso’nun bulunması için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tam bir milyon Avro ödül verilecektir. Franceska kendisini arayan ve Alfonso’nun yerini bildiğini söyleyen biriyle görüşmek üzere İstanbul’a gelir.


Saat: 21:37

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2