Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yalancı Yarim (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/)
-   -   Yalancı Yarim 15.Bölüm Özeti (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/66037-yalanci-yarim-15-bolum-ozeti.html)

Syst3m 25 July 2009 13:48

Yalancı Yarim 15.Bölüm Özeti
 
Hulusi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] artık evde dinlemekten çok sıkıldığını söyleyerek bankaya giderken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Berrak’ı da gideceği yere bırakma bahanesiyle bankaya getirir. Fakat Berrak’ı bankaya götüreceğini bilmeyen Belgin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hulusi’ye gün içinde bir sürpriz yaparak bankaya gelir. O sırada bankada Vahi de olunca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ihale Vahi’ye kalır.
Hacer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] torunu Ayşe’nin okul masrafları için evini satılığa çıkarmaya karar verir. Satılık tabelasını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hacer’in sakladığı yerde bulan Ayşe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sadri’den yardım ister.
Kıskançlık rüzgarı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Tarık ve Naz arasındaki aşk ateşini iyice körüklendirmeye başlar. Naz için Tarık’ın verdiği tek gül mü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bora’nın verdiği bir buket çiçek mi daha kıymet kazanacaktır?
Bora[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tek ayak üstünde yalanlarına devam etmektedir. Hem Filiz’e yeşil ışık yakmakta hem de Naz ile görüşmektedir. Hatta Naz’a bir kutu içinde yüzük vermesi de cabası... Peki bu sahneyi Tarık görürse neler olur?


Saat: 19:12

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2