Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yalancı Yarim (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/)
-   -   Yalancı Yarim 16.Bölüm Özeti (https://seversintabi.com/yalanci-yarim/66038-yalanci-yarim-16-bolum-ozeti.html)

Syst3m 25 July 2009 13:50

Yalancı Yarim 16.Bölüm Özeti
 
Franceska elinde çiçeklerle Hulusi’ye hasta ziyaretine gelir. Sadri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hacer’in evinin satılmaması için elinden geleni yaparken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ayşe ve Sadri arasındaki çekim kuvveti artar.
Vahi’nin kredisi sonunda hesabına yatmıştır. Bunun teşekkürü için Bora ve dadısını yemeğe davet ederler. Bora’nın dadısını gören Vahi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Naz ve Ümit[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gece boyunca sürecek bir şaşkınlığa kapılırlar.
Bora aynı anda hem Filiz’i hem de Naz’ı idare etmeye büyük bir başarıyla devam ederken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Filiz’e verdiği armağan karşısında Tarık’ın tepkisi ne olacaktır? Filiz eve sürpriz bir misafir getirir ve ailesiyle tanıştırır.
Tarık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Franceska’dan İtalya’ya dönmeyi düşünmek için iki gün süre isterken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Naz da Bora’nın sürpriz teklifine vereceği cevabı düşünmek için Bora’dan iki gün süre ister.
Peki Franceska ve Bora bekledikleri iki güne değecek cevapları alabilecekler midir?


Saat: 21:08

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2