Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/)
-   -   Sanal'mı sevdiğim (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/2502-sanalmi-sevdigim.html)

eLanuR 18 October 2008 21:26

Sanal'mı sevdiğim
 
Sanal mı Sevdiğim

Buz gibi bir ekranda sıcak bir merhabaydın sen. En gerçekten daha gerçektin. Rotasını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] klavyeye dokunan parmaklarımızın çizdiği yolculukta ayni durakta karşılaştık biz. Sıcacık bir merhabaydın sen buz bir ekranda.
Yalnızdık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yolu yok yalnızdık. Bir şekilde yalnız. Gerçek yasam içindeki sanallığımızdan kaçıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sanal yasamdaki gerçekliğe soyunmamış mıydık cebimizdeki yalnızlık ağırlaşınca. Sonra çıplaklığımıza kelimelerimizi giyinmemiş miydik!

Açıp tüm gizlerimizin önünü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] istediğimizce özgür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dilediğimizce deli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşayamadığımızca çocuk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] inandığımızca kendimiz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nasıl aktık birbirimize zaman içinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kol bulmuş nehirler gibi. Söylenememiş biriktirdiklerimizi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kırılmış umutlarımızı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bedeli ödenmiş vakitlerimizin bıraktığı fermanı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yitirdiklerimizi sormadık mı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] anlatmadık mı birbirimize güvenerek!

En gülünmeyecek şeylere bile gülmedik mi çocuklar gibi bir masalın içinde kahkahalarla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] haytaca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm günün ciddiliğini fırlatıp bir kenara! Olabildiğimizce özgür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kırabildiğimizce rahat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] umursamazca kati[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm öfkemizle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yığılan isyanlarımızın hırsını çıkarmadık mı birbirimizden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başka bir hayattan toplayıp getirdiğimiz nefretlerimizle sessiz harflerde avaz avaz bağırmadık mı! Vurgulardaki samimiyete sığınıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir dost göğsü hasretiyle kelimelerimize yaslanmadık mı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarılmadık mı birbirimize soğuk gecelerin siyah yalnızlığında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ağlamadık mı harf harf!...

Yağmuru yağdırdık birlikte[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güneşi doğdurduk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrı mevsimlerde ayni mevsimin soğuğunda üşüdük[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıcağında ısındık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] paylaştık biz. Herhangi bir günün yorgun aksamında dudağımıza değmeyen bir fincan kahvenin tadını bildik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birbirimizin sigarasını yaktık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrı koltuklarda yan yana oturduk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] paylaştık biz.

Dost ziyaretlerine gittik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] alışveriş yaptık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saatleri durmuş zamanlarda sokaklarda gezdik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilmediğimiz şehirlerin uykusuz evlerinde uyuduk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uyandık birbirimize rüyalarımızı anlattık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] paylaştık biz. En gerçekten daha gerçektik. Kelimeler yetersiz kaldığında ekranı bir kağıt parçası gibi buruşturup bir kenara atmayı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha yakında olabilmeyi de istedik. Ama...


Saat: 18:29

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2