Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/)
-   -   Bilmek İster misin? (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/2811-bilmek-ister-misin.html)

eLanuR 28 October 2008 09:55

Bilmek İster misin?
 
Ben ağlarım sen bilmezsin. Uyuyorsundur o saatlerde.. Ay ışığı vurur yüzüne.. Ben ağlarım sen bilmezsin. Yalın ayak yürürüm gecenin sessizliğinde..

Ağlarım seni sevemediğim için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] son sürat hemde.. Konuşmak isterim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]konuşamam sen bilmezsin. Sesim kısılır.. Gizli sularda yüzerim.. Tüm çıplaklığıyla yanımda yatarken bedenin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ben ağlarım sen bilmezsin.. Çiğner yürürüm duygularını ama telaffuz edemem sana karşı kaybettiğim duyguları.. Barikat kurar önüme ellerin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]tutarım sımsıcak.. Ürpertici.. O an dudaklarında mola veririm. Ben bir tek bedenini severim sen bilmezsin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yüzdendir ki suçluluk duyarım.. Ümit edersin benimle bir hayat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bense düşlerim bedeninle yalnızca. Ümitlerimiz yürür bu köhne odada kol kola.. Azgın kelimelerle yaklaşırım hep benliğine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kimsenin bakmadığı gibi bakarım gözlerine. Sen bunu aşka yorarsın bense şehvete..

Sen bilmezsin. Masum bir çocuğun küçücük elleriyle bana dokunması gibidir gülüşlerin. Sen gülersin ben pişmanlık duyarım. Sen gülersin sancılarla kıvranırım.. Yaşanılmamış hazları yaşatır bana bedenin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ben bir tek bunun tutkunu.. Sen sanarsınki yüreğim yüreğinin vurgunu.. Sarılmaların inşa eder hep beni[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarılırken ağlarsın.. Bıçak yarası gibidir gözyaşların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aydınlık verir her bünyeye aslına ama ben ağlarım sen ağlamadığın zamanlarda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sen bilmezsin. Çünkü sen uyuyorsundur.. Söyleyemediklerimi bir söyleyen olsa sana sende ağlarsın benim ağladığım zamanlarda.. Ama sen bilmezsin.. Bilemezsin.. Kırıktır kalbin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]kördür gözlerin. Kanatlarımın altında can buluyordur bedenin..



Saat: 00:00

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2