Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/)
-   -   Gel Yoksa Sonum Olacak Bu Şehir (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/2956-gel-yoksa-sonum-olacak-bu-sehir.html)

eLanuR 29 October 2008 09:53

Gel Yoksa Sonum Olacak Bu Şehir
 
Gel!yoksa sonum olacak bu şehir..çıkmaz sokakların içinde vereceğim bu canımı.meyhane köşelerinde sabahlayacak hiç ayık dolaşmayacağım..en karanlık geceler çökecek üstüme ve bende o karanlık gecede sonumu bulacağım...kabuslara dönecek rüyalarım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]bedenim titreyecek ve ben nefes almakta zorlanacağım..gözlerimden iki damla yaş dökülecek yanaklarıma[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ve ben sonuma bir adım daha yaklaşacağım..her çaresizliğin ardından yıkılacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]rüzgara kapılıp savrulacak benliğim..

Gel!yoksa sonum olacak bu şehir...gözlerim kapanacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]hayallerim batacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ve ayak izlerim kalacak sana gelen tüm yollarda..kaldırımlar olacak yatağım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ve birgün o kaldırımlardan hiç uyanamayacağım..en güzel umutlarımı fırlatacak ve umutsuzlukları içeceğim kadeh kadeh..içimden bir türlü atamadığım sevdamı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]satır satır yazıp efsane yapacağım...adını kazıyacak taşlara ve en uzak yerlere fırlayacağım..yavaş yavaş tükenecek gücüm.....Ben bu aşkın yoluna canımı koyacağım...hasretin alev olup yakacak heryeri ve ben o ateşte yanacağım..

Gel!yoksa sonum olacak bu şehir..her köşe başını mezarım yapacak ve hergün o mezarda gözyaşlarımla kaybolacağım..yalanlarımın arkasına sığınıp seni anlatacağım ve birgün sende yalan olacaksın..halime gülenlerin kurşunu olacak kahkahalar ve ben yavaş yavaş vurulacağım..eğer gelmezsen yıldızlar sönecek gecelerimde..ay rest çekip birdaha uğramayacak pencereme..sana olan sevdam suç sayılacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]kelepçeler takacaklar kollarıma ve ben bu şehirden sürgün edileceğim..en kuytu ormana düşecek yolum izimi kaybedecek ve sana geri dönemeyeceğim..seni görmesin diye gözlerimi dağlayacaklar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]adını anmasın diye dilime mühür vuracaklar ve sana kavuşamayım diye elimi ayağımı bağlayacaklar...ve ben sana birgün daha uzak kalacağım..
Seneler akıp gidecek ama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ben bir türlü zamanı durduramayacağım..kader seni benden mahrum bırakacak ama ben sadece gözyaşlarımla kavrulacağım..idam ederlerken son dileğimi soracaklar ben yine 'SEN' diyeceğim ama sen gelmeyeceksin...

Gel!yoksa sonum olacak bu şehir...çığlıklar atacağım ama duymatacaksın..ellerimi uzatacağım ama tutmayacaksın..hep yaptığın gibi beni yalnız bırakacaksın..anlasana artık sonum olacak bu şehir gelmezsen..her sokak yaralayacak beni en derinden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]gözlerin hançerleyecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]sensizlik yok edecek beni[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ve sensiz bir gün daha[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]hatta ay[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]hatta seneler geçecek ama sen dönmeyeceksin..

Sevdiğim artık gel!yoksa sonum olacak bu şehir...ve ben yine bir hayata daha sensiz veda edeceğim.......



Saat: 07:46

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2