Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/)
-   -   Dönmeyecek Birini Bekleyenler! (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/70668-donmeyecek-birini-bekleyenler.html)

Syst3m 19 August 2009 12:15

Dönmeyecek Birini Bekleyenler!
 
Derin bir iç çekti kadın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] serin bir yaz akşamında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] camın kenarından uzaklara bakarken. Hiç dönmeyecek birini bekliyordu. Aynı anda başka bir şehirde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beklendiğini unutmuş bir adam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonsuz gibi duran karanlık denizi seyrediyordu.


Dönmeyecek Birini Bekleyenler!
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Şimdi aralarına büyük mesafeler girmiş bu iki yürek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısa zaman önce sadece birbirleri için çarpıyordu. Biraz daha dayanabilseler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bugün üç yılı bitirmiş olacaklardı. Gözü hep telefondaydı kadının[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her arayanı sevdiği adam sanıyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalbi hızla çarpıyordu. Vakit geçtikçe umudunu kaybetti. Bir gün daha dönmeyecek birini bekleyerek sona ermişti ve kim bilir ne zaman geçecekti içindeki bu yararsız umut?
Bu yazıyı okuyan kaç çift göz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geçmişte bir yola saplanıp kalmıştır? Bir pencere kenarından[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gece demeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gündüzü görmeden bekleyip durmuş kaç yürek vardır? Ve hala kaçı beklemektedir? Bu yüzden caddeye bakan evleri sevmem ben. O yoldan beklenen hariç herkes gelip geçer. Köşeyi dönen bütün yabancılar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir an için özlenen kişiye benzerler. Yüzleri seçilmese de uzaktan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] boyları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] endamı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yürüyüşleri andırır. İnsanın midesine kramplar girer o anda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir tebessümlü heyecan yerleşir yüzüne[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sadece birkaç saniye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geldiğini zannedip sevinir bekleyen. Oysa ne demiştir Yahya Kemal Beyatlı şiirinde:
“ Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çok seneler geçti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dönen yok seferinden..”

Beklemek zaten zor eylemdir ama dönmeyecek birini beklemek nafile bir çabadan öteye gidememiştir hiç. Sevdanın asaletine ne kadar yakışıyor olsa da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir yaşamı törpülemektir yararsız bekleyişler.
Beklemek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zarif bir ruha[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyük gönüllere yakışır elbette. Kendinden vazgeçerek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] soyunarak üstünlüğünden ve egosunu kırarak bekler insan. Kim bilir kaç tohum filizlenir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] serpilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyür[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çiçek açar o zaman aralığında? Uzun bekleyişlere sabrederken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendisi bekleyiş olur bazen kişinin. Gerçekten sadece bir ümit[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir kavuşmanın sarılma anına bağlı hayallerle mi böylesine inatçı durabilir insanoğlu? Beklemek kadar ısrar ve inatla yapılan başka kaç eylem vardır ki?
Bazen kabullenmek gerekir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dönmeyecek birini beklemek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir çeşit intihar gibidir. Giden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sevildiği kalbi terk etmeyi seçtiyse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geri gelişi bekleyene daha büyük yaralar açacak demektir.
Her şeye rağmen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşamın içinden bir lezzettir beklemek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yüreği bükerek eğiten[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabrı öğreten[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ruhu geliştiren bir zaman yolculuğudur; eğer bekleyişi hayatın kendisi haline getirmemişse insan…


Saat: 06:08

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2