Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 6 September 2009, 13:27
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar: 3,557
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart MKEK'den patlayıcı çalıştayı

Yurt içindeki savunma araştırma - geliştirme faaliyetlerinin koordine edilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla MKEK Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ''Patlayıcı maddeler ve patlayıcı bileşenleri'' konulu çalıştay 23-24 Ekim 2009 tarihlerinde Ankara'da yapılacak.

Çalıştayda mevcut yurt içi ARGE ve üretim alt yapısının tespit edilmesi, bu konuda bugüne kadar yapılan ARGE çalışmalarının neler olduğu, yapılan çalışmaların birbirini tamamlayıcı olması ve aynı çalışmaların tekerrürünün önlenmesi konuları ele alınacak.

-BİLDİRİLERİN KAPSAMI-

Dünyadaki teknolojik gelişmelerin takip edilmesi ve gelecekte yapılması düşünülen çalışmaların belirlenmesinin amaçlandığı çalıştaya bildiri sunmak üzere ilgili kurum / kuruluşlar ve üniversitelerin katkıları sağlanacak.
Çalıştayda, hammaddeler (kullanılan kimyasallar), sentez ve formülasyon, yanma ve detanasyon, fiziki ve kimyasal analiz teknikleri, duyarsızlaştırma, iz azaltma teknikleri, emniyet teknikleri - sertifikasyon sistemi,üretim teknoloileri, ömür gözetim ve uzatım, imha, geri kazanım ve katkı maddeleri konularında bildiri sunulacak
Alıntı ile Cevapla