Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 15 September 2009, 03:47
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar: 3,557
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Kavak Yelleri 73.Bölüm Özeti

Deniz, Ayşegül’den duyduklarıdan sonra, Mine için korkulu rüyalar görmeye başlar. Mine’nin evlilik kararının duyulması farklı tepkilere neden olur. Aslı ve Su öğrenci yurduna girer girmez, birbirlerine veda etmelerini gerektirecek bir süprizle karşılaşır. Efe, Atakan’ın yerine işe başvuran aşçıların hiçbiririni beğenmez. Ama elinde yedek bir planı vardır.

Mine ve Burak’ın basit bir nikafla evlenme planları Melek’i mutsuz eder. Düğünhazırlıkları bir anda büyümeye başlar. Efe sonunda aradığı aşçıyı bulur. Ancak adamın geçmişten kalan sonrunları vardır.

Mine’yi dükkandan almaya gelen Burak, onu Deniz’le yanyana görünce sinirlerine hakim olmakta zorlanır. Mine evlilik kararını açıklamak için gençleri yemeğe davety eder. Aslı’nın yurtta geçirdiği ilk gece ummadığı bir konuğu olur. Burak’ın ailesi Mine’yi istemeye gelecektir ama Deniz’in de orada olacak olması sorun yaratır. İsteme gecesinde Osman beklenmedik bir çıkış yapar.

Aslı’nın yurduna taraflar iyice netleşir. Efe en sonunda aradığı adamı bulduğunu düşünürken planları alt üst edecek bir gelişme yaşanır. Mine düğün telaşına yenik düşer.
Alıntı ile Cevapla