Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 4 July 2009, 09:59
Nixie Nixie isimli Üye şimdilik offline konumundadır
sevqi emektir.. emekSe vazqeçmiCek kDr ama.. özqür ßırakaCak kDr sevmektir..
 
Kayıt Tarihi: 7 May 2009
Mesajlar: 13,636
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart 04.07.2009 cteSi


Cumhurbaşkanı Gül, dayısının evinin bulunduğu [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] semtindeki sokakta, yaklaşık 100 kişi tarafından alkışlarla karşılandı. Sokakta toplananlardan 32 yaşındaki Sinem Örsçek, hızlıca Gül'e doğru gelerek, “Bu ülkedede neler oluyor? Bilmek istiyorum. Bu insanlar sizi neden alkışlıyor, anlamıyorum” dedi. Örsçek, korumalar tarafından ağzı elle örtülerek uzaklaştırılırken, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla kısa süre sohbet eden Gül, ardından dayısının evine girdi.
Korumalarının uzaklaştırmanının ardından aynı sokaktaki kendi apartmanlarına giren Sinem Örsçek bir süre sonra dışarı çıktı. Basın mensuplarına açıklama yapan Örsçek,
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Üniversitesi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bölümünden mezun olduğunu, endüstriyel asarım mesteri yaptığını anlattı. Örsçek, bugüne kadar birçok [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşandığını, başarılı bir öğrenim hayatı geçirmesinde, okuduğu okullarda her zaman birinci olmasına rağmen iş bulamadığını, tepkisinin buna olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Gül'ün korumaları Örsçek'e iş bulma konusunda yardımcı olacakları sözünü verdi. Örsçek daha sonra Gül'ün dayısının evinin tam karşısındaki apartmanda bulunan dairelerine girdi.
Alıntı ile Cevapla