Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 30 July 2009, 05:59
DuNyaM DuNyaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Banned
 
Kayıt Tarihi: 11 July 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Tanju'nun Aşkı Ortaya Çıktı

Tanju'nun Aşkı Ortaya Çıktı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yıllar Önce [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile Yaşadığı Aşk Ortaya Çıkınca Eşi Aysu Hanım ile Boşanmanın Eşiğine Gelen [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı.
Yıllar önce [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile yaşadığı aşk ortaya çıkınca eşi Aysu Hanım ile boşanmanın eşiğine gelen [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ın yeni aşkı ortaya çıktı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sabah'ın haberine göre; hostes Evrim Uysal, paylaşım sitesi facebook'tan eski futbolcu Çolak ile ilişkisini ilan etti. Manken [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ya benzetildiği için çevresindekiler tarafından Eva olarak tanınan Uysal'ın halen Aysu Hanım ile evli olan Çolak'la birlikteliğini çekinmeden ilan etmesi kafa karıştırdı. Çolak'ın genç sevgilisinin Halkalı'daki evinin kirasını da karşıladığı ve geçen hafta da [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'de birlikte tatil yaptıkları konuşuluyor. Çolak'ın eşi Aysu Hanım ise kızıyla birlikte [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'da tatil yapıyor
__________________
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alıntı ile Cevapla