|
|||
|
|||
Bir vefat ilani
Son pismanliklar fayda edermi ? Sevdiklerimize hayattayken deger vermek en güzeli degilmi,oysa hic birseye gec kalmadik.. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 739x1273 and weights 135KB. __________________ |
|
|||
|
|||
Cvp: Bir vefat ilani
Sarkıcı Altay demiştiki: ben cok cekingen bir coculuk gecirmştim..içimden geldigi zamnlarda utangaclıktan hiçbizaman gidip babama doyadoya sarılamamıstım..
ve bigün babamı kaybettim ve şimdi pişmanım gidip sarılamadıgım günlere..oyüzden sevdikleriniz yanınızdayken kıymetini bilin cünkü bigün hersey için cok gec olabilir.. şimdi birisine kızdıgım zaman düşünüyorum önce..bigün bu kişiye bişi olsa arkasından pişmanlık duyar mıyım ve aglar mıyım..cevabım evetse asla sırt cevirmiyorum ona..buyüzden küsmek ya da silmek yok benim lügatimde..Sizide cok seviyorum SUPERALEMİN HARRBİ DOSTLARI!!!!!(gec olmadan söleyim) (: