Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Estetik Ve Diyet (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/)
-   -   Siz hangi gruptansınız (https://seversintabi.com/estetik-ve-diyet/10371-siz-hangi-gruptansiniz.html)

ceyLin 25 November 2008 14:12

Siz hangi gruptansınız
 
Sadece vücut tipi yok ya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] egzersiz yapanların kişiler de belli kategorilere ayrılıyormuş. Üstelik her kategorinin egzersizi de farklıymış. Peki siz hangi gruptasınız ve egzersiziniz hangisi?

Eğer sizin için egzersizin en zor kısmı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başlamaksa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yani bir spor salonuna sürüklenmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ya da ayakkabıları giyip yürüyüşe çıkmaksa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendinizi motive etmek için bir arkadaşınızı da sizle sürüklemeyi düşünebilirsiniz. Ancak fitness manyakları ülkesi Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre; bu motivasyon yöntemi herkes üzerinde işe yaramıyor. Bu araştırmanın sonucuna göre; egzersiz yapanlar dört grupta toplanıyor. Bunun için de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her farklı tip için farklı bir yöntem öneriliyor ve eğer kendinizi ölçüp biçip bu gruplardan birine yerleştirirseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kim bilir sizi egzersizden alıkoyan şey her neyse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ona karşı bir şey yapabilirsiniz.

Yürüyüşçü

Sizi tanıyanlar ikide bir sizin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tanıdıkları en makul ve mantıklı insan olduğunuz konusunda görüş birliğine varmış gibiler. Basitçe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] size söyledikleri şu: Siz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabahın altısında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saatin alarmı çaldığında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] alarmı kapatıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Ya 10 dakika daha uyusam ne olur ki?" demeyenlerdensiniz. Siz alarmı kapatıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] diri bir şekilde yataktan fırlayıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güne başlarsınız. Bunun için de bir fitness programına katılmak sizin için mantıklı bir seçenek. Ne de olsa bir amacınız var: Vücudunuz şekillenecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zinde biri olacaksınız. Bu durumda sıkı bir egzersiz planına sadık kalmak sizin için işten bile değil.

Gezgin

Siz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arkadaş canlısı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her an bir şeylerle meşgul olan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] binbir tane sorumluluğu olan birisiniz. Ve tüm bunların arasında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kişisel bakıma ayırdığınız zaman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] listenin en altında yer alıyor. Bu nedenle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir fitness planı uygulamanız için tek çare[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir arkadaşınızla buna başlamak gibi görünüyor. Eğer bir arkadaşınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sizi ve kendisini bir dans kursuna kaydettirse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiç sorun çıkarmadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hazır ve nazır giderdiniz. Fiziksel aktivitelerin hayatınıza taşıyacağı sosyalliğe sizin kadar önem veren bir partnerla bir şeyler yapıyor olmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aktiviteden hoşlanmanızı sağlayacak ve devam etmekte zorlanmayacaksınız.


Saat: 10:07

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2