![]() |
![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Kırmızı Turplu Piliç Göğsü
=malzemeler= 4 piliç göğsü (deri ve kemikleri ayıklanıp ![]() 1/4 tatlı kaşığı tuz 6 iri kırmızı turp (ince dilimlenmiş) 1 su bardağı sirke 1/2 Çorba kaşığı tarhun bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 2 çorba kaşığı bal =hazırlanışı= Piliç göğüslerinin her iki yüzlerine tuzu serpip ![]() ![]() ![]() ![]() Sirke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bekletme süresinin bitimine doğru fırınınızın ızgarasını yakın. Tabağı buzdolabından alıp ![]() ![]() Tel ızgarayı fırın ızgarasının 8 -10 cm altına verip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|