#1
|
|||
|
|||
![]()
Napoli Usulü Kuzu Pirzolası
Malzeme - 15 adet kuzu pirzolası (kişi başına 3 kalem hesabı ile 5 kişi için) - Tuz ![]() - karabiber - 3 yumurta - 60 gr un ( 1/2 su bardağı) Bir su bardağı ufalanmış bayat ekmek içi yada galeta unu - 30 gr Margarin (2 çorba kaşığı) - 60 gr konkase domates - 125 ml ( 1/2 su bardağı) domates sosu - 150 gr spagetti - 30 gr (7 1/2 çorba kaşığı) rendelenmiş kaşar veya permesan peyniri Hazırlanışı Kuzu pirzolalarının fazla yağlarını kesip ![]() ![]() Bir tavada Margarini eritin. Yağ kızınca kuzu pirzolalarını tavaya koyup alt üst ederek ![]() ![]() Margarini bir tencerede orta ateşte eritin. Yağ kızınca konkase domatesi katıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabağa dizdiğiniz pane pirzolaların yanına spagettiyi ilave edin ve üzerine peyniri serpin. Sıcak olarak servis yapın. |
![]() |
|
|