#1
|
|||
|
|||
![]()
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Malzemeler: 1 Porsiyon için Isırgan otu: 1/ 2 demet. Saplarından ayıklanmış Taze soğan: İncesinden 1-2 adet. Fener Balığı: 100-120gr. Ayıklanmış. Sarımsak: 2-3 diş iri doğranmış Pul biber: 1 çay kaşığı Zeytinyağı: 2 çorba kaşığı ot ![]() Tuz ![]() Yapılışı: Isırgan otu: ince doğranmış taze soğanı zeytinyağında soteleyip ısırgan otunu ilave ederek birlikte karıştıralım. Yeterince tuz ve karabiber ekledikten sonra tekrar karıştıralım ![]() Fener Balığı: Isırgan otu bir kenarda beklerken ![]() ![]() ![]() Servis: ısırgan otunu resimde görüldüğü gibi tabağa yayıp ![]() Afiyet olsun window.google_render_ad(); |
![]() |
|
|