Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 8 December 2008, 21:11
ceyLin
Guest
 
Mesajlar: n/a
Post Güveçte Şeker fasülye


Hazırlanışı: Bir gece önceden fasulyeleri yıkayıp üzerine 3 parmak geçinceye kadar su koyarak ıslatın. Ertesi gün suyu süzüp tekrar su koyun ve 20 dakika haşlayarak süzün. Bir tencerede tereyağını eritin küp küp doğradığınız soğanları ve domatesleri katın. Kuşbaşı doğradığınız tavuk etlerini de ekleyerek soteleyin. Süzdüğünüz fasulyeleri ekleyerek biberleri bütün olarak katın. Üzerlerini kapatacak kadar sıcak su koyun. 15 dakika kaynatıp güvece alın. Tuzunu ve karabiberini ekleyin. 200 derece ısıttığınız fırında 50 dakika pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Malzemeler : (50 dakika)
2 adet tavuk göğüs eti 2 su bardağı kuru şeker fasulye 2 adet kuru soğan 2 tatlı kaşığı tereyağı 3 adet domates 2 adet yeşil biber 2 adet kurutulmuş kırmızı sivri biber 1 çay kaşığı tuz karabibe
window.google_render_ad();
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:39


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.