Standart Tavuk Etlİ Papara #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 29 January 2009, 19:38
Alıntı ile Cevapla
Malzemesi:
8 dilim ekmek
1 litre
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
250 gr. parça
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eti
kara
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

Hazırlanışı:
Tavuk suyunu kaynatın. Ekmek dilimlerini y
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]n bir tencereye dizin. Üzerine kaynar et suyunu boşaltın. 10 dakika ekmeklerin [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyunu çekmesini bekleyin. Ekmekleri tabakara alın. Üzerlerine biraz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu dökün. Parçalanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] etini üzerlerine yerleştirin. Kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ekip servis yapın.


Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 12:56