Malzemesi:
8 dilim ekmek
1 litre [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
250 gr. parça [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eti
kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
Hazırlanışı:
Tavuk suyunu kaynatın. Ekmek dilimlerini y[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]n bir tencereye dizin. Üzerine kaynar et suyunu boşaltın. 10 dakika ekmeklerin [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyunu çekmesini bekleyin. Ekmekleri tabakara alın. Üzerlerine biraz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu dökün. Parçalanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] etini üzerlerine yerleştirin. Kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ekip servis yapın.
8 dilim ekmek
1 litre [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
250 gr. parça [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eti
kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
Hazırlanışı:
Tavuk suyunu kaynatın. Ekmek dilimlerini y[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]n bir tencereye dizin. Üzerine kaynar et suyunu boşaltın. 10 dakika ekmeklerin [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyunu çekmesini bekleyin. Ekmekleri tabakara alın. Üzerlerine biraz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu dökün. Parçalanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] etini üzerlerine yerleştirin. Kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ekip servis yapın.