Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 19:40
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar:
Standart Prenses Çorbasi

4 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] taze ya da konserve
3 su bardağı et suyu
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı un
4 parça taze
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ya da konserve
3 çorba kaşığı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yeteri kadar tuz.

Bir kap içinde yağ, kıyılmış
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], un kavrulur. Buna iki bardak et suyu, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu ilâve edilir. Yarım saat pişirilir. Sütle [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı bir kapta telle vurulur, çorba ile karıştırılır süzgeçten geçirilir. Kuşkonmazın uçları, küçük küçük kesilir, çorbaya katılır, eğer taze ise bıçakla dış kalınca zarları temizlenir, ince kesilir, tereyağla sallaya sallaya öldürülür ve çorbaya katılır.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:31


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.