Standart Ezme Nohut Çorbasi #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 29 January 2009, 19:41
Alıntı ile Cevapla
Malzemesi:
8 bardak et suyu
1/2 bardak
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
1 çay kaşığı kırmızı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı
1
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
2 kaşık tereyağı

Hazırlanışı:
Bir tencereye et suyunu koyarak, buna bir gece tuzlu suda ıslatılmış ve yumuşayıncaya kadar haşlanmış
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ları ve yarım çorba kaşığı tuz koyarak kaynamaya bırakın. Nohutlar iyice pişince çorbayi süzgeçten ezerek başka bir tencereye alın. Ezme [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çorbasını bir iki taşım daha kaynatın.


Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 12:53