Malzemesi:
8 bardak et suyu
1/2 bardak [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
1 çay kaşığı kırmızı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
2 kaşık tereyağı
Hazırlanışı:
Bir tencereye et suyunu koyarak, buna bir gece tuzlu suda ıslatılmış ve yumuşayıncaya kadar haşlanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ları ve yarım çorba kaşığı tuz koyarak kaynamaya bırakın. Nohutlar iyice pişince çorbayi süzgeçten ezerek başka bir tencereye alın. Ezme [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çorbasını bir iki taşım daha kaynatın.
8 bardak et suyu
1/2 bardak [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
1 çay kaşığı kırmızı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
2 kaşık tereyağı
Hazırlanışı:
Bir tencereye et suyunu koyarak, buna bir gece tuzlu suda ıslatılmış ve yumuşayıncaya kadar haşlanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ları ve yarım çorba kaşığı tuz koyarak kaynamaya bırakın. Nohutlar iyice pişince çorbayi süzgeçten ezerek başka bir tencereye alın. Ezme [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çorbasını bir iki taşım daha kaynatın.