Malzemesi:
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
4 bardak su
1 çorba kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı kırmızı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 çay kaşığı kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 tutam toz karanfil
1 küçük demet maydanoz
1 orta boy dilimlenmiş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy dilimlenmiş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 kıyılmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaprağı,
1 ufak doğranmış yeşil [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy dilimlenmiş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/4 bardak tereyağı veya margarin
2 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Hazırlanışı:
Büyük bir tencereye parçalanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], su ve baharat koyup üstünü örtün. 45 dakika pişirin. Tavuğu sudan çıkarın, suyunu ölçün gerekiyorsa su ilave edip 4 bardağa tamamlayın. Tavuk etlerini ayıklayın, ufak parçalara kesin. Büyük bir tencerede, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaprağı, yeşil [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yı yağ ile birlikte karıştırarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten indirip un ilave edin. Karıştırarak [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]leri yavaş yavaş katın. Tavuk etlerini ilave edin. Kaynayıncaya kadar devamlı karıştırın. Kapağını kapatarak 1 saat hafif ateşte tutun
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
4 bardak su
1 çorba kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı kırmızı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 çay kaşığı kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 tutam toz karanfil
1 küçük demet maydanoz
1 orta boy dilimlenmiş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy dilimlenmiş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 kıyılmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaprağı,
1 ufak doğranmış yeşil [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy dilimlenmiş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/4 bardak tereyağı veya margarin
2 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Hazırlanışı:
Büyük bir tencereye parçalanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], su ve baharat koyup üstünü örtün. 45 dakika pişirin. Tavuğu sudan çıkarın, suyunu ölçün gerekiyorsa su ilave edip 4 bardağa tamamlayın. Tavuk etlerini ayıklayın, ufak parçalara kesin. Büyük bir tencerede, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaprağı, yeşil [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yı yağ ile birlikte karıştırarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten indirip un ilave edin. Karıştırarak [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]leri yavaş yavaş katın. Tavuk etlerini ilave edin. Kaynayıncaya kadar devamlı karıştırın. Kapağını kapatarak 1 saat hafif ateşte tutun