Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 19:46
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar:
Standart Anadolu Çorbasi

MALZEMESİ: 2 çorba kaşığı yağ, 2 kahve fincanı un, 6 çorba kaşığı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salçası (yada 5 tane olgun [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]), 12 bardak etsuyu, 3 adet dolmalık [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], 1 su bardağı pinnç, tuz.

Yağı bir tencerede kızdırdıktan sonra rendelenmiş
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i, yada salçayı katın, birkaç dakika sonra unu da katıp 1-2 dakika daha kavurup etsuyunu ve tuzunu ilave ederek pişirin. Öte yandan bol suda haşlanan pirinci süzün. Dolmalık [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]leri kibrit çöpü gibi kesin, haşlayın ve süzün. Sonra bunlan çorbaya kaltaktan sonra bir taşım kaynatın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:31


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.