1 küçük karnabahar
2 çorba kaşığı un
1 dolu öorba kaşığı tereyağı
8 su bardağı su
1 su bardağı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yarım [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 tatlı kaşığı tuz
Un ve tereyağı kavrulur. Üzerine 4 su bardağı su konur kaynatılır. Ufak parçlara ayrılmış karnabahar eklenir. Yumuşayınca blenderden geçirilir. Tekrar tencereye aktarılır. Üzerine tuz ve 4 su bardağı kaynar su eklenir. Bir tık kaynayınca [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ilave edilir.
2 çorba kaşığı un
1 dolu öorba kaşığı tereyağı
8 su bardağı su
1 su bardağı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yarım [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 tatlı kaşığı tuz
Un ve tereyağı kavrulur. Üzerine 4 su bardağı su konur kaynatılır. Ufak parçlara ayrılmış karnabahar eklenir. Yumuşayınca blenderden geçirilir. Tekrar tencereye aktarılır. Üzerine tuz ve 4 su bardağı kaynar su eklenir. Bir tık kaynayınca [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ilave edilir.