Malzemesi:
8 bardak balık suyu
1/2 kahve fincanı zeytinyağı
1 kahve fincanı un
5 orta [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veya 1,5 kahve fincanı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salçası
1 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
Hazırlanışı:
Bir tencereye yarım kahve fincanı rafine zeytinyağı ile 1 kahve fincanı un koyarak 2 dakika kavurun. Sonra buna 8 bardak balık suyu, soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve püre haline gelinceye kadar pişirilmiş 5 orta [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veya bir buçuk kahve fincanı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salçası ile 1 tatlı kaşığı tuz ilave ederek on dakika kaynatın. On dakika sonra çorbayı kaseye alarak yanında dilimlere bölünmüş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olduğu halde servis yapın
8 bardak balık suyu
1/2 kahve fincanı zeytinyağı
1 kahve fincanı un
5 orta [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veya 1,5 kahve fincanı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salçası
1 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
Hazırlanışı:
Bir tencereye yarım kahve fincanı rafine zeytinyağı ile 1 kahve fincanı un koyarak 2 dakika kavurun. Sonra buna 8 bardak balık suyu, soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve püre haline gelinceye kadar pişirilmiş 5 orta [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veya bir buçuk kahve fincanı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salçası ile 1 tatlı kaşığı tuz ilave ederek on dakika kaynatın. On dakika sonra çorbayı kaseye alarak yanında dilimlere bölünmüş [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olduğu halde servis yapın