Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 19:57
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar:
Standart Zargana Balik Çorbasi

Malzemesi:
500 gr. zargana balığı
tuz
1/2 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL],
3 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 adet beyaz turp
1 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 silme çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sirke
2 çay kaşığı şeker
1/2 demet dereotu
1 çay bardağı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hazırlanışı:
Balığı yıkayın. Kalın parçalar halinde kesin. 1,5 litre su ile birlikte 45 dakika kaynatın. Balık parçalarını bir süzgeç kepçe ile sudan çıkarın. Kemiklerini ayırıp, etini küçük parçalar halinde parçalayın. Kerevizi, beyaz turbu, havucu ve
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yı küçük parçalar halinde kesin. Balık suyunu süzgeçten geçirin. Tekrar tencereye [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Bu sebzeleri ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yi de içine atın. 'Kısık ateşte 30 dakika pişirin. Unu, sirkeyi, şekeri, yarım bardak su ile birlikte bir kabın içinde karıştırın. Karıştırarak çorbaya ilave edin. Sonra, balığı parçalarını ince ince kıydığınız dereotunu, çorbaya ilave edin. 10 dakika kaynatın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:44


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.