Standart YeŞİl Çorba #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 29 January 2009, 20:01
Alıntı ile Cevapla
Malzemesi:
5 su bardağı et suyu
1 su bardağı kıyılmış
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 bardak kıyılmış yeşil
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 su bardağı kıyılmış karışık sebze (maydanoz, dereotu,
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]iye, tere vs.)
1 çorba kaşığı un
5 çorba kaşığı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 bardak kıyılmış taze
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
2 çorba kaşığı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 komposto kaşığı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
4 adet lop
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hazırlanışı:
Et suyunu tencerede kaynatın. Ispanak,
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], diğer sebzeleri katarak ağır ateşte bir saat pişirin. Kabı ateşten alın. Kaymağı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]le ezin. Limon suyunu da katarak karıştırın. Kaptan biraz et suyu alarak unu ezip halledin. Unu kaymağa katarak iyice karıştırın. Karışımı kaba dökün. Orta ateşte karıştırarak koyulana kadar iyice karıştırın. Çorbayı ta[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ra alın. Üstlerini enlemesine kesilmiş lop [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dilimleriyle süsleyerek servis yapın. Çorbaya arzu ettiğiniz kadar tuz katın.


Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 12:47