MALZEMELER
2 lt (8 bardak) balik suyu
1 orta boy sogan
1 küçük boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 küçük boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 yemek kasigi tuz 1 kahve fincani [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Terbiyesi: 2 yemek kasigi un
2 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarisi
½ kahve fincani [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
YAPILIŞ TARİFİ
1-Sebzeleri ayiklayip [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyüklügünde dograyin. Yikanmis [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]le beraber üzerini geçecek kadar suyla atese [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
2-Sebzeler ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yumusadigi zaman balik suyu ve tuz katin.
3-Bir kapta un, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarisi, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu, ½ bardak suyu bir telle çirpin. Kaynamakta olan çorbaya karistirin, 1-2 dakika sonra atesten indirin.
2 lt (8 bardak) balik suyu
1 orta boy sogan
1 küçük boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 küçük boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 yemek kasigi tuz 1 kahve fincani [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Terbiyesi: 2 yemek kasigi un
2 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarisi
½ kahve fincani [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
YAPILIŞ TARİFİ
1-Sebzeleri ayiklayip [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyüklügünde dograyin. Yikanmis [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]le beraber üzerini geçecek kadar suyla atese [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
2-Sebzeler ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yumusadigi zaman balik suyu ve tuz katin.
3-Bir kapta un, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarisi, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu, ½ bardak suyu bir telle çirpin. Kaynamakta olan çorbaya karistirin, 1-2 dakika sonra atesten indirin.