Malzemesi:
1/4 bardak kıyılmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı mercimek unu
1/3 bardak su
1 bardak kaynar et suyu
yeteri kadar tuz ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
Hazırlanışı:
Soğanları yağda ağır ağır kızartın. Mercimek ununu suyla ezin. Kaynar et suyuna boşaltın. Kızartılmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ları ilave edip kaynatın. Tuz, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
1/4 bardak kıyılmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı mercimek unu
1/3 bardak su
1 bardak kaynar et suyu
yeteri kadar tuz ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
Hazırlanışı:
Soğanları yağda ağır ağır kızartın. Mercimek ununu suyla ezin. Kaynar et suyuna boşaltın. Kızartılmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ları ilave edip kaynatın. Tuz, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].