Malzemesi:
250 gr. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kuşbaşı
1/2 su bardağı sirke
1,5 litre su
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
3 adet defne yaprağı
3 çorba kaşığı margarin
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 tane [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
4 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
kekik
1 demet maydanoz
Hazırlanışı:
Bir tencerede 1,5 litre su kaynatın. Buna halka halka doğranmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ı, defne yaprağını ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i ilave edin. Kaynatın. Daha sonra küçük kuşbaşı doğranmış etleri içine atın ve tencerenin ağzını kapatıp 10 dakika pişirin.
Diğer tarafta margarini bir tavada eritin. Küçük parçalar halinde kestiğiniz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ı bu yağda kızartın. Diğer tenceredeki sıcak et suyundan biraz ilave edin. Küçük parçalar halinde kestiğiniz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i pişirin. Diğer sebzeleri de küçük parçalar halinde kesip, katın. 2 tenceredyi de birleştirip, 1 litre de sıcak su ilave edip, 20 dakika daha kaynatın ve üzerini maydanoz ile süsleyip servis yapın.
250 gr. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kuşbaşı
1/2 su bardağı sirke
1,5 litre su
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
3 adet defne yaprağı
3 çorba kaşığı margarin
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 orta boy [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 tane [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
4 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
tuz
kekik
1 demet maydanoz
Hazırlanışı:
Bir tencerede 1,5 litre su kaynatın. Buna halka halka doğranmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ı, defne yaprağını ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i ilave edin. Kaynatın. Daha sonra küçük kuşbaşı doğranmış etleri içine atın ve tencerenin ağzını kapatıp 10 dakika pişirin.
Diğer tarafta margarini bir tavada eritin. Küçük parçalar halinde kestiğiniz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ı bu yağda kızartın. Diğer tenceredeki sıcak et suyundan biraz ilave edin. Küçük parçalar halinde kestiğiniz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i pişirin. Diğer sebzeleri de küçük parçalar halinde kesip, katın. 2 tenceredyi de birleştirip, 1 litre de sıcak su ilave edip, 20 dakika daha kaynatın ve üzerini maydanoz ile süsleyip servis yapın.