Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 20:20
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar:
Standart Konsome Gİz

Malzemesi:
8 bardak et veya
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
2 bardak su
500 gr. yağsız
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kıyması
5
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akı
tuz
5 dilim ekmek,
2 kahve fincanı gravyer
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i.

Hazırlanışı:
Bir kaba
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aklarını koyarak telle 5 dakika dövün. Sonra bunlara [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kıyması ile 2 bardak su katın. İyice karıştırın. Sonra da yağsız et suyunu ilave edin. Kapaksız olarak çok hafif ateşte 45 dakika kaynatın. Sonra bu suyu bir peçeteden geçirerek başka bir kaba alın. Ekmeği tavla zarı şeklinde doğrayarak, fırında kızartın. Konsomeye ilave edin. Yanında rende gravyer [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i olduğu halde servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:41


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.