Standart HavuÇlu Konsome #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 29 January 2009, 20:22
Alıntı ile Cevapla
Malzemesi:
8 bardak et veya
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
2 bardak su
500 gr.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kıyması
5
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akı
tuz
2 orta
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hazırlanışı:
Bir kuşaneye 5
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akı koyarak aklar beyazlaşıncaya kadar 5 dakika telle dövün. Sonra bunlara yağsız, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kıyması ile 2 bardak su katın. İyice karıştırın. Sonra da yağsız et suyunu ilave edin. Kapaksız olarak çok hafif ateşte 45 dakika kaynatın. Sonra bu suyu bir peçeteden geçirmek suretiyle başka bir kaba süzün. Havuçların üzerini [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ıyarak haşlayın. İnce uzun çubuklar halinde kesin. Konsomeye ilave ederek sıcak veya soğuk olarak servis yapın.


Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 12:06