Malzemesi:
2 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
125 gr. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
30 gr. tereyağı
500 gr. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 litre et suyu
tuz
kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 çorba kaşığı un,
2 çorba kaşığı süzme [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 demet maydanoz
4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı
Hazırlanışı:
Soğanı soyun. Dörde bölün ve çok küçük parçalar halinde kesin. Salamı da küçük parçalar halinde doğrayın. Tereyağı veya margarini bir kabın içinde eritin. Soğanları içine [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. 3 dakika kavurun. Salamları da ilave edip, 3 dakika daha kavurun. Sarımsakları temizleyin. 1 cm. kalınlığında parçalar halinde kesin. Soğana ilave edip, 5 dakika hepsini birden kavurun. Et suyunu ilave edin. Tuz ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile tadlandırın. 15 dakika kaynatın. Başka bir kabın içinde az su ve unu iyice karıştırın. Bunu çorbaya ilave edin. Yoğurdu da karıştırarak katın. Başka bir kabın içinde [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı ile 2 kaşık çorbayı karıştırın. Bunu da çorbaya ilave edin. İnce ince kıyılmış, maydanozu da katın. Sıcak olarak servis yapın.
2 adet [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
125 gr. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
30 gr. tereyağı
500 gr. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 litre et suyu
tuz
kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 çorba kaşığı un,
2 çorba kaşığı süzme [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1/2 demet maydanoz
4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]i
1 [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı
Hazırlanışı:
Soğanı soyun. Dörde bölün ve çok küçük parçalar halinde kesin. Salamı da küçük parçalar halinde doğrayın. Tereyağı veya margarini bir kabın içinde eritin. Soğanları içine [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. 3 dakika kavurun. Salamları da ilave edip, 3 dakika daha kavurun. Sarımsakları temizleyin. 1 cm. kalınlığında parçalar halinde kesin. Soğana ilave edip, 5 dakika hepsini birden kavurun. Et suyunu ilave edin. Tuz ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile tadlandırın. 15 dakika kaynatın. Başka bir kabın içinde az su ve unu iyice karıştırın. Bunu çorbaya ilave edin. Yoğurdu da karıştırarak katın. Başka bir kabın içinde [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarısı ile 2 kaşık çorbayı karıştırın. Bunu da çorbaya ilave edin. İnce ince kıyılmış, maydanozu da katın. Sıcak olarak servis yapın.