|
|||
|
|||
![]()
#heLp
[15:42] *** Giriş: Lancelot ([email protected]) [15:43] *** oktaY mod değiştirdi:+v Lancelot [15:43] <oktaY> Lancelot, Superalem.Com resmi yardım kanalına hoşgeldiniz; size nasıl yardımcı olabilirim? [15:43] *** Lancelot Nick değişerek eRKut Oldu [15:43] *** oktaY mod değiştirdi:-v eRKut [15:43] <oktaY> eRKut, eğer isterseniz kanalda öğrenme amaçlı bekleme yapabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen özelimden söz hakkı (+) talep ediniz, Sorunsuz sohbetler dilerim. #heLperS [15:43] <LanetLi> oktaY ![]() [15:43] <oktaY> ![]() [15:43] <LanetLi> [15:42] *** GiriŞ: LanCeLot ([email protected]) [15:43] <LanetLi> ![]() [15:43] <LanetLi> ([email protected]) [15:44] <LanetLi> ![]() [15:44] <oktaY> belki yardım alcakti ![]() [15:44] <LanetLi> :d [15:44] <LanetLi> eminim ![]() [15:44] <oktaY> ben ne adminlere netvorklara baktım burda yukardakiler bili ![]() [15:44] <LanetLi> ![]() [15:46] <oktaY> izin verdim bekleme yapacak ![]() [15:46] <LanetLi> ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ahuahahahaah
koptum ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Çok ÇaLıŞkandır heLperLerimiz
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
helper adam gayirmaz herkese bakmalıdır
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
''helper adam gayirmaz herkese bakmalıdır'' ii qüzeL dioSunda Adam Root Hanqi Komutu Sorar Sana aCaBa merak ediorum
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
helper silme komutu : /cs drop #oktaY
|
|
|||
|
|||