Standart Jambonlu Patates #1
Guest
Alt 22 March 2009, 03:36
Alıntı ile Cevapla
Malzemeler
  • 4 iri patates
  • Tuz Karabiber
  • 150 gr Füme edilmiş çiğ jambon (Tavla zarı iriliğinde doğranmış)
  • 2 Ç.K. zeytinyağı
  • 1 Orta boy Kuru Soğan
  • 1 diş sarmısak
  • 2 olgun domates
  • ½ demet Maydanoz
  • 1 limon kabuğu rende
Yapılışı

Haşlama suyuna tuz ve bir parça limon kabuğu katılmış suda patatesleri haşlayınız. Zeytinyağına kızınca rende soğan ve jambonlar katılır ve çok az kavurduktan sonra ince doğranmış sarmısak, kabukları soyulmuş çekirdekleri çıkarılmış ufak kesilmiş domates ilave ediniz.

10 dakika kadar kavurmaya devam ediniz ve bu karışımın üzerine dilimler halinde doğranmış haşlanmış patatesleri diziniz, tuz ve karabiber ilavesinden sonra kısık ateşte kapağı kapalı 10 dakika daha pişiriniz .

Tencere ateşten alınmadan önce maydanozu varsa fesleğeni ilave ediniz. Bir karıştırılıp servis tabağına alınır. Sıcak servis edilir.

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 11:52