Hatırlasın mı?
Standart :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 22 March 2009, 14:21
Üsteki üyeyle sinemaya gitsen tercihin ne türde bi film olurdu
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #2
Guest
Alt 23 March 2009, 10:30
Süper bir korku filmine giderdik : )
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #3
Guest
Alt 23 March 2009, 10:35
O Korku fiLmine Bende geLirdim ikiSide KorkunCa Bana sarıLırLardı
Ben KorkmamDa Cesurum Biraz o yüzDen
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #4
Guest
Alt 23 March 2009, 12:06
GeneLLikLe Komedi ve DuygusaL fiLimleri izLemeyi severim ;beLgeseL türLer biseyde oLurdu herhaLde ama Yukari da The oLdugu için kendisi de esprituaL bir arkadas oLmasi nedeniyLe Komedi oLurdu tarzimiz
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #5
Guest
Alt 23 March 2009, 16:34
The : Sarılırdık demekk Alpikemle komedi seçerdik gülmekten yarılırdık kesin
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #6
Guest
Alt 23 March 2009, 19:32
O aLLah'in Émri GüzeLim yada bir kutu dondurma aLirdik kucagimiza bir de romantik bir fiLm hem agla hem ye hem agla hem ye Ondan sonra fiLm sonunda 100 kgLik baskül bile tartmazdi bizi
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #7
Guest
Alt 24 March 2009, 01:30
karar verdim dram olsun ağlıycam bugün
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #8
Guest
Alt 24 March 2009, 23:51
polisiye
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #9
Guest
Alt 24 March 2009, 23:54
Yok kesinlikle komedii Başkası olmas
Standart Cvp: :)Üsteki Üyeyle sinema ya gitsen tercihin Ne türde bi film olurdu #10
Guest
Alt 25 March 2009, 02:12
GeriLim (:

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 13:04