|
||||
|
||||
![]() ![]() Dört tane mum usul usul yanıyordu... Ortalık o kadar sessizdiki ![]() mumların konuşmalarını duyabiliyordunuz... Birinci mum dediki: 'Ben BARIŞ'ım.! Ama kimse benim yanmama yardımcı olmuyor. Sanırım yakında söneceğim.' Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü. İkinci mum: 'Ben VEFA'yım.! Ne yazıkki artık vazgeçilmez değilim. Onun için ![]() Sözlerini tamamladığında esen hafif bir rüzgar onu tamamen söndürdü... Sırası geldiğinde üçüncü mum ![]() 'Ben SEVGİ'yim! Yanacak gücüm kalmadı. İnsanlar beni unuttu ![]() En yakınlarını sevmeyi bile unuttular.' Vefa'da daha fazla beklemeden sönüp gitti... Ansızın..! Odaya bir çocuk girdi ve üç mumunda yanmadığını gördü. 'Neden yanmıyorsunuz? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyor muydu? ' dedi. Ve ardından ağlamaya başladı... O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı: 'Korkma ![]() öteki mumlarıda yeniden yakabiliriz ![]() ben UMUT'um! ' Çocuk parlayan gözleriyle UMUT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı... UMUT ışığı yaşamımızdan hiç eksik olmamalı... ...Ki hepimiz onunla birlikte VEFA'yı ![]() |
![]() |
|
|