Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 23 June 2009, 16:27
ELçiN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Melek kek

MELEK KEK
Malzemeler: 1 su bardağı toz şeker, 3/4 su bardağı kek unu, 5 yumurta akı, Yarım çay kaşığı, tuz ,1 paket vanilya, Yarım limonun suyu, 1 yemek kaşığı ılık su,
SOS İÇİN:
150 gr beyaz çikolata, 1.5 çay bardağı krema
ÜZERİ İÇİN:
Yaban mersini Frenk üzümü, Nane yaprakları

YAPILIŞI:
Şekerin yarısını, unu, tuzu ve vanilyayı bir kasede harmanlayın. Yumurta aklarına limon suyu ve ılık su ilave edip mikserle iyice çırpın. Kalan şekeri kaşık kaşık ekleyerek iyice katılaşıncaya kadar çırpmaya devam edin. Unlu karışımı eleyerek ekleyin ve spatula ile aşağıdan yukarıya doğru çırpmadan karıştırın. Hamuru yağsız kalıba aktarın ve 180 dereceye ayarlanmış fırında 40 dakika pişirin.
Fırından çıkartıp tel ızgara üzerine ters çevirerek soğumaya bırakın. Kremayı küçük bir sos tenceresine alıp ısıtın. Çikolataları küçük parçalara bölüp ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Kek dilimlerinin üzerine sosu döküp meyvelerle ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 23 June 2009, 17:37
Berdush
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Melek kek

yazması kolay, ama hani nerde
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 29 June 2009, 00:37
ELçiN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cvp: Melek kek

: dolapta hihihiihi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sırat Köprüsü haktan İslam Dünyası 0 6 January 2009 12:38
Yurt Dışındaki Doğumlar eLanuR Cocuk Hastalıkları 0 27 December 2008 21:39
ArjantiN CimCime En son nerede tatil yaptınız? 0 10 October 2008 12:29


Saat: 12:43


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.