|
||||
|
||||
![]() ![]() Çemberimde gül oya Gülmedim doya doya Dertlere karıyorum Günleri saya saya Pınar yaprağı Oyası ![]() Mendili oyaladım Dürmeye kıyamadım Dürmeye kıyamazken Nazlı yare yolladım Üzüm Oyası ![]() Mendilim oyalıdır Sevdiğim buralıdır Geçme kapım önünden Yüreğim yaralıdır Papatya Oyası ![]() Oyalı da yazma başında Kalem oynar kaşında Yeter beklettiklerin Çeşmelerin başında Kelebek Oyası ![]() Karpuz dilim Oyası ![]() Geyik Boynuzu Oyası ![]() Karanfil oya ![]() Molla çiçeği Oyası ![]() Başındaki yazmanın Oyaları dışında Beni aklına getir Masaların başında Arpa sapı Oyası ![]() Bey geldi hanım sallandı Oyası ![]() Şu dağların ovası Şahinlerin tuvası Oturmuş da yarim oy İşler boncuk oyası Kabak çiçeği Oyası ![]() Dürme oya ![]() Domates Oyası ![]() Çilek Oyası ![]() Ojeli parmak Oyası ![]() Elti çatlatan Oyası ![]() Bahar dalı Oyası ![]() Leblebi Oyası ![]() Gelin tacı - yelpaze Oyası ![]() Motor izi Oyası ![]() Susam gocuğu-patlıcan Oyası ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çelebi Mehmed | Yorgun Yürek | Büyük Türk Şahsiyetleri | 0 | 26 March 2009 13:41 |
Şifalı Bitkiler | ceyLin | şifalı bitkiler | 204 | 30 December 2008 11:46 |
Saç Uzatan Enerji Meyvesi | ceyLin | şifalı bitkiler | 0 | 18 November 2008 05:51 |