Standart Tavuk but #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 10 September 2009, 12:54
Alıntı ile Cevapla
MALZEMELER
2 adet but
1 çorba kaşığı margarin
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı salça
1 adet domates
1 adet doğranmış biber
3-4 adet taze soğan
Kırmızı pul biber
4-5 sap maydanoz

HAZIRLANIŞI
Butlar tavada kızartılır. Bir tencerede sarımsak ile margarin ısıtılarak karıştırılır. Karışımın üzerine salça, ve su eklenir. Daha sonra tavaya önceden kızarttığımız butlar da konulur ve su kaynayıncaya kadar beklenilir. Bu esnada ayrı bir tavada doğramış olduğumuz domates, biber ve soğanlar kızartılır. Tenceredeki yemek kaynayınca servis tabağına önce bir miktar domates, biber, soğan karışımından konulur. Üzerine butlar ve butların üzerine de yine domates, biber, soğan karışımından konulur. En üstüne yemeğin suyundan gezdirilir ve kırmızı biber-maydanoz serpilir. Yemeğin yanında patates kızartması tavsiye edilir.


Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 13:03