Malzemeler
500 gr. (3-4 adet) körpe havuç
1 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pudraşeker
40 gr. (2 yemek kaşığı) tereyağı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yapılışı;
1 — Havuçları kabuklarıyla haşlayıp soğuk sudan geçirin, kabuklarını soyduktan sonra 4 parçaya bölüp yarım parmak uzunluğunda verevine doğrayın.
2 — Tereyağı ile sote edip üzerine tuz, karabiber, pudraşeker serpin çeşitli [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yle servis yapın.
500 gr. (3-4 adet) körpe havuç
1 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pudraşeker
40 gr. (2 yemek kaşığı) tereyağı
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yapılışı;
1 — Havuçları kabuklarıyla haşlayıp soğuk sudan geçirin, kabuklarını soyduktan sonra 4 parçaya bölüp yarım parmak uzunluğunda verevine doğrayın.
2 — Tereyağı ile sote edip üzerine tuz, karabiber, pudraşeker serpin çeşitli [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yle servis yapın.