Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/)
-   -   Bu Yürek Sen Ve Şehir (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/2812-bu-yurek-sen-ve-sehir.html)

eLanuR 28 October 2008 09:56

Bu Yürek Sen Ve Şehir
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Seni tanıyamasamda daha[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bana ait bir şeyler olduğunu görebiliyorum gözlerinin ardında.

Bilmiyorum beklide bu duyguydu beni senden vazgeçiremiyen ….

Bir şehir gibisin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayellerin ardına gizlenmiş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sokakların ıssız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]duvarların renksiz ve meydanların sessiz.

Geziyorum anlamaya ve tanımaya çalışıyorum bu şehri;

Sanki benden korkuyor ve bu yüzden renklerini gizliyor sesini kısıyor bu şehir.

Beklide bu yüzden hayellerin koşuşturması gereken sokaklar karanlığa esir.

Yalan yok[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiç düşünmedim değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karanlığından ve sessizliğinden korkup geri dönmeyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu şehirde yaşamaktan ve yaşayacağım mutlu hayellerden vazgeçmeyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ama bunada musade etmedi şehir ...

Ve içimden bir ses[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalmalı ve tanımalısın dedi.
Düşündüm bu gizemi terk ettiğimde geri döneceğim yeri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha büyük karanlıkların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ıssızlıkların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve sessizliğin menbağı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yalnızlığın anavatanı yaşantıma..

Söyle bana ey sevgili[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nedir bu gizemin nedeni?
Ne demek istiyor bu ıssız ve karanlık sokaklar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] neyi anlatmak istiyor bu renksiz yosun tutmuş duvarlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] susmuş neler gizliyor şu koskoca meydanlar?

Bilmelisin sevgili;

Bu can ilk defa yaşayabileceği bir şehir uğruna yalnızlığa ihanet etti[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve cesaret edip girdi bu şehirden içeri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir çocuk kadar masum ve temiz hayellerinin fidanları avucunda.

Müsade et[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çocuk kılığında neşeli hayaller koşuştursun sokaklarında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] müsaade et duvarların rengarenk boyansın huzura ve sevinç ve mutluluk çığlıkları yankılansın meydanlarında…

SON OLARAK EY SEVGİLİ UNUTMA[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sevgisi; umutları ve sahip olduklarıyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu şehri fethetmek isteyen bir yürek var bu şehrin kapısında…



Saat: 13:34

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2