Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/)
-   -   Sende Bedeni Cahil Eden Bir Şey Var (https://seversintabi.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/2816-sende-bedeni-cahil-eden-bir-sey-var.html)

eLanuR 28 October 2008 10:00

Sende Bedeni Cahil Eden Bir Şey Var
 
Yüreğime çöreklenen sızılara hiç şaşırmadım. Hayatımın dışına çıkarken adımların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gözlerindeki o en kahve sızıdan acı değildi elbet. Keşke[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] böyle itinasız yaşanmış bir Nisan akşamında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] niçin ağladığımı sorabilseydin. O en tanıdık dokunuşların çekilirken tenimden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o abanozdan yelkenli gibi baktığın gözlerini en zifiri gecelerde ararken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elbette ışıksız kalacaktı sen yanım. Elbette[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yalnızca ben sarhoş olacaktım şarap içtiğin o kadehi elimde bomboş tutarken. O şaraba deli olan Hayyam’dan daha tutkunum sana derken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elbet ağlayacaktım.

Çünkü senden öte köy yoktu bu cihanda. İçimdeki seni susturup[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beni asude bir sabahın koynuna bırakmaya yetmezdi kederim. Umuduma en açık gülüşlerine hasret kaldıkça ve eğer bizimde bir öykümüz olmuşsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elbette vazgeçmeyecektim senden.

Keşke[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bıraktığın sancıları hala niye çektiğimi sorabilseydin! Bu arsız ayrılıkla başa çıkarken yine sen olacaktın elbet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ömrümün tek öznesi. Gözümdeki puslu bebekleri yokluğunda daha çok kısıyorken ve birazda değil adamakıllı korkuyorken kendimden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elbette sıçrayacaktım uykularımdan. Ve elbet bir benim çekilecekti yıldızlarım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ellerimle haykırdığım sonsuz semadan. Çünkü sende bedeni cahil eden bir şey vardı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] göremediğin. Nefes almayı unutuyordu ciğerlerim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vücuda kan gitmiyordu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] belki bu yüzden ısınmıyordu şu ellerim!

Ey yoksul yüreklerde gezgin sevgili[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir tek sen sağ çıktın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aşklarımın keşfettiğim enkazlarından. Ve bir kere tutunmuştu oysa hayallerim[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uçmasına acemi kanatlarından. Bil ki buda yetecek bana[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sevginden taşanlara bile razıyım artık.

Çünkü bu sensiz geçirdiğim beşinci Nisan
Ve bir Nisan yağmuruna[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ancak bu kadar tutulur insan!



Saat: 02:12

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2