#1
|
|||
|
|||
![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 2 bardak (300 g) un window.google_render_ad();
1/4 bardak (25 g) kakao 250 g oda sicakliginda tereyagi 1 bardak (100 g) pudra sekeri 1 tutam tuz 2 yumurta ![]() 1 bardak (140 g) firinlanmis kabuksuz findik ![]() 1/2 olcu Tatli Tart Hamuru (tarifi asagida) ![]() Kakao ve unu birlikte eleyin. Simdilik bir kenarda dursun. Mikserinizin kurege benzeyen ucuyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kakaolu hamur dinlenirken ![]() ![]() ![]() ![]() Iki tart hamuru diskini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Firininiz 165 ye isitin. Iki firin rafini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|