Go Back   Genel Paylaşım Forumu - Seversintabi.Com > > >
Kayıt ol Yardım Topluluk Takvim Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29 January 2009, 20:07
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Syst3m Syst3m isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Root Administrator
 
Kayıt Tarihi: 26 July 2008
Mesajlar:
Standart Bezelye Çorbası

1 kg. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
2 litre et suyu
1 çorba kaşığı tereyağı
2
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sapı
1 defne yaprağı
2
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
tuz
kara
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yağı eritip parça barça kesilmiş sebzeleri ilave edip 10 dakika kadar karoştırarak kaynatın. Suyu süzülmüş
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]leri, defne yaprağını karabibr ve et suyunu ekleyip 2 saat pişirin. Piştikten sonra süzgeçten geçirip 10 dakika kaynatın. Tuz ve maydanozunu ekleyip servis yapın.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Forum Seç


Saat: 12:36


Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.