Standart HavuÇlu Et Suyu #1
Root Administrator  
Syst3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alt 29 January 2009, 20:27
Alıntı ile Cevapla
Malzemesi:
3 litre et suyu veya
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suyu
750 gr. kuşbaşı et
1
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akı
2 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
100 gr.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
3 adet
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
1 çorba kaşığı salça
tuz
kara
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hazırlanışı:
Büyük bir tenereye et suyunu, küçük parçalar halinde kesilmiş kuşbaşı eti,
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akını, parçalar halinde kestiğiniz havucu, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]leri [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Devamlı karıştırmak suretiyle kaynatın. Sonra tencerenin ağzını kapatarak kısık ateşte 1-1,5 saat kadar pişirin. Sonra biraz suda erittiğiniz [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] salçasını çorbaya katın. Tuz ve kara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile tadlandırın.


Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Saat: 13:01