Standart Alman Sosu #1
Guest
Alt 22 March 2009, 03:31
Alıntı ile Cevapla
Malzemeler
  • 800 ml Tavuk velutesi
  • 400 ml Tavuk suyu
  • 4 Adet Yumurta sarısı
  • 50 gram Mantar bölünmüş
  • 50 gram Margarin
  • 200 ml Çiğ krema
  • 1 Çay kaşığı tuz ve karabiber
  • 1 Adet limon (suyu)
Yapılışı

BEYAZ ET SOSUDUR. (TAVUK-HİNDİ VB. )

Derin bir tavada tavuk velutesi, tavuk suyu, yumurta sarılarını ve mantarları iyice karıştırıp, bir taşım kaynatın. Ateşi kısın. Tavadaki karışımın 1/3’ü kalıncaya kadar, dibini tutmamasıiçin bir spatula ile sürekli karıştırarak, suyunu çektirin. Süzgeçten süzün. Sosa önce margarini sonra kremayı ve tuz, karabiberi ekleyip kontrol edin. Limon suyunu ekleyerek sosu tamamlayın.

« önceki Konu sonraki Konu »

Seversintabi.Com

Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

ankara escort ankara escort ankara escort çankaya escort ankara otele gelen escort eryaman escort eryaman escort eryaman escort kızılay escort ankara escort bayan escort ankara çankaya escort kızılay escort ankara eskort Antalya Seo tesbih

Saat: 12:55