|
||||
|
||||
![]()
Erkekler bizim gibi beş yaşından beri masalsı bir düğün hayal etmiyor. Fakat iş
![]() ![]() ![]() Bir arkadaşımın ![]() ![]() ![]() Cesur ol. Çoğu erkek bu konuda tam anlamıyla cahildir. Şöyle de bir gerçek var ki bizim için ilişkinin dönüm noktaları seks etrafında dönüp durur: İlk sevişme ![]() ![]() ![]() İLK ÖPÜCÜK (YALNIZCA BİR ÖPÜCÜK DEĞİLDİ) Eros ![]() ![]() Kısa zaman sonra aynı şeyi Susannah ile denedim. Cheryl'in aksine ![]() ![]() ![]() İLK SEYAHAT Çok eski bir kural; eğer bir çift seyahatte iyi vakit geçirmezse ![]() ![]() ![]() ![]() Susannah bana bir dağ yolunda durup ![]() ![]() İLK "SENİ SEVİYORUM" "Her erkek 'seni seviyorum' cümlesini bir kızı yatağa atabilmek için söyler" demişti bir arkadaşım samimi bir konuşma ortamında. Oluyor böyle şeyler. Artık ![]() Yine de bu cümleyi söylerken mırıldanmak kadar kötü bir durum yoktur. Sevgiliniz bu durum karşısında susarsa kötü ![]() ![]() ![]() EĞLENCELİ OLDUĞUNU ANLADIĞIN İLK AN Dış görünüş geçici ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk ve ilişkilerde mizah duygusu oldukça önemli bir yere sahiptir. İki taraftan birinde olmayan espri anlayışı ![]() ERKEK ![]() ![]() Çoğu erkek sevgilisinin kız arkadaşlarını sevmek ister. Akıllı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarım Gil ve Cathy'nin durumu ise şöyleydi. Cathy'nin arkadaşları Gil ile konuşmakta zorlanıyor ![]() KOMODİNE İLK EL KOYDUĞUN AN Liz'in çıktığı çocuklardan biri ondan evine yerleşmesini istemişti. Saçma. "Bana bir komodin dahi ayırmadı" diye söylenip duruyordu. "Boş bir kutu verdi o kadar." Erkekler hayatlarına bir kadını dâhil etmek istediklerinde ![]() Bir erkek komodinini senin için boşalttıysa ![]() ![]() ![]() EVLİLİK YEMİNİ! Hayatımızın en önemli gününde gelin adayım ve ben bir sürü sıkıntıyı paylaşıyorduk: Çiçekler vaktinde gelecek mi? Sağdıç yüzükleri hatırlayacak mı? Fred Amca pastayı getirecek mi? Fakat benim kendime has korkularım vardı. Birazdan söyleyeceğim o tek kelime dilimi damağımı kurutuyordu adeta. Boğuk sesim isteksiz damat sıfatımı üzerime yapıştırmak üzereydi ve bu kaçak gelin hikâyesinden daha beterdi. Vakit geldiğinde ![]() ![]() ![]() İLK BABALIK DUYGUSU "Erkek mi istersin yoksa kız mı?" Karım hamile olduğunu yeni öğrenmişti. Heyecandan titriyordum ve cinsiyetin hiç önemli olmadığını söyledim. "Ben biliyorum ![]() ![]() İlk bebeğinin doğuşunu gören bir babanın hissettiklerinin ne denli haz verdiğini anlatmam imkânsız. Eşim kızımı doğurduktan sonra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yatak Cesitleri | Yorgun Yürek | Güzel Evim (Dekorasyon) | 0 | 11 July 2009 01:14 |
Dondurma Sandvicleri | ceyLin | Dondurma Tarifleri | 0 | 28 January 2009 16:46 |