|
||||
|
||||
![]()
Mübarek ramazan gecelerinin ananevi bir çeşnisidir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden ramazan gecelerinde davul çalabilmek için ![]() ![]() Ramazan günlerinin on beşi yaklaştığında davulcuya verilecek bahşiş de her an hazır olsun diye bir köşeye ayrılırdı. Bahşişi nakit olarak verecek durumda olmayanlarsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla biz insanlar nasıl değişime uğruyorsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen sene ramazanın daha ilk günlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin garibiyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel de eski ramazan günlerini anma. Ramazan davulcularına verilmesi için belirlenmiş bir ücret olduğunu bu güne kadar hiç duymadım. Ramazanlarda davulculara verilenin adı bahşiş ![]() Nerede eski ramazanlardaki davulcuların kulaklarımızda kalan güzel ve uyumlu seslerle söyledikleri nağmeler. Nerde o eski ramazanlardaki davulcuların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Yav Bayılıom Bizim Davulcunun Sesine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hele tekerlemeleri yok mu güldürüp yere yatırır adamı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ben Böyle Ses Duymadım Çok Güzel yav
|
|||
|
|||
![]()
bende yapiim dedim zewk için ama sen yapamassın dediLer çok hareketLi çaLıomuSum
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bizim Davulcu Ne Nota Biliyo Nede Nakarat Hep Detone
|
|||
|
|||
![]()
adam napsın uykuLu uykuLu
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pirokinezi ve Ateşi Kontrol Etme | HaZzAn | Parapsikoloji üzerine haber ve makale | 0 | 30 January 2009 10:29 |
Sneakerlar - Erkeklere Bez Sneakerlar | ceyLin | Erkeklere Özel | 0 | 10 January 2009 13:12 |