|
||||
|
||||
![]()
Evinizi cennete çevirmenin yolları
![]() ![]() Küçük ayrıntılarla büyük bir fark yaratmak ister misiniz? Peki yatak odanızın sıcak bir atmosfere dönüşmesini ister misiniz? İşte yaşam merkeziniz olan evinizi cennete çevirmenin sırları 1. Evinizin kapılarını neşeye açın Sıcak ![]() ![]() ![]() Neşenin en rahat yankılanabileceği yer sakin bir evin duvarları arasındadır. Evinize neşeyi getirmenin yollarını keşfedin. Örneğin aile fertlerinden birine doğum günü partisi düzenleyin ya da bir öğleden sonra CD’deki parçaya yüksek sesle eşlik edin. Evinize düzen ve sakinlik egemen oldukça bu havayı iç dünyanıza da taşıyabilirsiniz. Uzakdoğu bilgelerinin dediği gibi ‘İçerisi nasılsa ![]() 2. Yatak odanızı sıcacık bir barınağa dönüştürün Yatak odanızı her şeyden uzaklaştığınız bir kaçış mekanına dönüştürün. Çok fazla çaba ya da para harcamanıza gerek yok ama buna değdiğini göreceksiniz. Sonuçta ![]() ![]() 3. Ev düzenlemenin kadim sırlarından yararlanın Mekanın düzenlenişine göre yaşam enerjisini (chi) çekmenin ve artırmanın yollarını öğreten eski kadim Çin öğretisi Feng Shui’den yardım alarak evinizi davetkar bir dinlenme köşesine döndürün. Feng Shui eviniz de dahil olmak üzere hayatınızın bir çok yönünde olumlu sonuçlar doğurabilir. Evinize çiçek ![]() ![]() 4. Küçük ayrıntılar büyük fark yaratır Evinize bir parça ışık ve gülücük katmak için duvarlarını boyamanız ya da mobilyaları değiştirmeniz gerekmez. Küçük ![]() ![]() 5. İçeride tomurcuklar açsın Çiçekli bitkiler dışarının güzelliğini ve canlılığını evinizin içine taşır. Yasemin ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çilekli sorbe | ceyLin | Dondurma Tarifleri | 0 | 27 January 2009 22:38 |
Osmanlı Cumhuriyeti | eLanuR | Sinema Tanıtımları | 0 | 18 November 2008 17:29 |